Lite bröllopsinköp från Florida

Ja här va det inte bloggat på länge märker jag, men jag har såå mycket annat att stå i ( bla en annan blogg ) och nu har vi vart iUsa ( Florida ) och bott i ett fantastikst hus i Fort Myers.Där har vi gjort utflykter till Miami och Orlando där vi gick på Magic kingdom.
Och det va verkligen magisk, dock väldigt dyrt att gå in.
Det kostar mellan 500-600 kr ( beroende på kursen ) att gå in där, men då är allt gratis där inne utan mat och det du shoppar förståss.

Vi såg vilda delfiner och Aligator ( krokodil ) pelikaner och det fanns en slags puma vilt i skorgarna där. Ett helt fantastiskt land  med palmer precis överallt i olika sorter och vill ABSOLUT åka tillbaka nån gång i framtiden. Dock tycker jag att flygresan dit va låång och jobbig.

Nåja, vi passa såklart på att gå in i dom bröllopsbutiker vi såg och köpte även med oss lite weddingstuff som vi ska ha på vårat bröllop.



Just married flip flops-lite roliga =)



En otroligt fin penna som gästerna kan skriva i gästboken med
Thank you kort och en fin fin flaskkork så att säga till vinflaskan med ett vackert silver hjärta på
sen lite weddingmärken vi säkert får användning för
Det är ju billigare att shoppa där motför snordyra sverige !

Åhh florida i'll miss ya

Florida

Lessen att jag inte bloggat på länge här, men det blir väl så när ens bröllopsplaner blir framskjutna.
Vi har ju haft rätt mycket ståhej iom att blivande maken fyllt jämnt så det har vart inte mindre än 2 överaskningsfester och den hans själv hade bestämmt då. Alla lika trevliga

Nu på Fredag ska vi iaf åka til Florida då han fick det i present utav sin mor och jag har betalt min del själv. Där hoppas jag kunna hitta lite läckra bröllops prylar etc Bla ett par skor så hoppas hoppas.
Vi ska besöka Magic kingdom, Miamy och ev Key west.Bor i ett läckert hus vi har hyrt och har hyrbil så vi kan ta oss runt utan bekymmer

Kommer dock att berätta om resan då vi kommer hem

Glöm inte bort denna blogg bara för att jag är så kass på blogga, du ser ju rätt som det är kommer det ett inlägg ;)

Kram på er alla

RSS 2.0