Tärnklänningen

Nu idag har jag vart till en sömmerska med Emma's ( min ena tärna ) klänning för den ska sys in och sys upp.Nu va inte Emma med idag så vi ska tillbaka på torsdag för att måtta.Men jag blev glad ändå för det GICK att sy in den trots att det är skenor inbyggda i livet.Min andra Tärna's klänningen kom från Kemtvätten igår och den måste även hon prova om hon kan ha.Annars blir det mera syjobb.
Tycker det räcker med brudklänningen jag.Usch det är mycket nu och då menar jag MYCKET " pust"

Gratulationsdags för far/svärfar

Imorgon fyller brudens far år men eftersom brudgummen inte är kvar då så åkte vi dit och gratulerade honom idag.Han blev jäteglad när vi kom allihopa, och även åt den stora whiskeyflaskan som han fick.Hans fru gick bort för ett tag sedan och han mår inte alls bra efter det.
Vi passade ju på att handla i Tyskland när vi va där till dom som hjälper oss med bröllopet.Vi har även köpt en flaska Cognac till den ena kocken som hjälper oss med maten.

Annars när det gäller bröllopet så är allt inte bara glädje som vi hade hoppats på då vi berättade detta för våran familj & släkt och det gör oss så oerhört ledsna.Varför kan inte bara folk tänka " Bara dom blir lyckliga så" Utan det ska vara synpunkter till höger och vänster.Ta detta med att vi valt barnfritt tex för OJ vad det har rört om känslor.
Men det är VÅRAN dag och VI vill ha det på detta sätt och det är underligt att folk inte bara kan acceptera detta och låta oss få vara GLADA !! För det är trots allt bara EN dag.Men det har jag ju förstått att det är ganska vanligt att folk inte tänker & tycker som brudparet i dom flesta familjer & släkter.Hursom helst så är det synd och det tar bort glädjen, vi vill ha folk på vårat bröllop som är GLADA för oss och accepterar våra val-är det så konstigt ?

Fler som råkat ut för detta ?? Kommentera gärna


Brudgummens Kusin fyller år idag med och hennes säger vi GRATTIS till =)

Nu är det dock grilltajm för oss!!
Ha det gött

Toastmaster

Ikväll har vi vart hemma hos Mannens bror som ju är hans Bestman, MEN nu även toastmaster och jag tror inte vi kan få en bättre toastmaster faktiskt. Vi tycker det gick jättebra och litar på honom fullständigt. Om vi även får en toastmaddame återstår att se. Vi har sagt att han får bestämma om vi ska skaffa en till. Han ska ju trots allt kunna slappna av själv med och ha roligt =)

Vi har besökt Ikea idag men tyvärr fick vi inte det vi skulle ha då det va slutsålt.När vi skulle åka hemm så fick jag se en Stoff & Stil butik och jublade högt =) Jätteroligt. Nu har vi alla tyger vi behöver!

Nu däremot är det dags att packa det vi ska ha med oss och lägga oss för imorgon bilar vi då ner till Tyskland

Kram till er alla

Frissan bokad-CHECK

TJOHOOOO nu är jag glad trost det tråkiga på förmiddagen för jag har jag hittat en frissa Skrattande.
Känns verkligen bra måste jag säga och jag har fått ett bra pris
3 timmar + make up för 1500 spänn "tummen upp" det klagar jag inte på  och då ingår det en testfrisyr och test make up på det . Tjejen som ska fixa min frisyr verkar huuur gullig som helst och har dessutom tävlingdansat i "Let's dance" danser så guess what people .Hon ska försöka fixa ett par som ska dansa på vårat bröllop och fixa hon det blir jag så glad så GLAD =) .Dom är altså med och dansar med Tony irving i vanliga fall berättade hon.Helt otroligt att VI får sånna dansare på vårat bröllop =)
Gud va skönt att slippa leta det .. då så .. CHECK

Kvar att fixa
-sy in tärnklänningen/arna
-kemtvätta tärnklänning + brudklänning
-sy fast spetsen på min klänning
-sy fålla mannens byxor
-Hitta bil till och från kyrkan
-Hitta buss till gästerna ( ev på G )
-Fixa bordplaceringkorten
-Fixa brudskorna ( ev fixat redan )
-Hitta fotograf ( Ev fixat )
-fastställa menyn
Hmm komemr faktikst inte på mera justt nu, men mer det är det säkert *S*

Bästa vännen svek

Nu känner jag att jag måste få skriva av mig . Jag är SÅ ledsen så ni anar inte. Har en SK bästa vän här i stan , men på den senaste tiden har något hänt för jag har inte sett så mycket utav den här kompisen. Men vi har alltid stått varann nära tills min vän beslöt sig för att dra sig undan mer och mer. När inbjudan trillade ner fick jag ett mail att kompisen va SÅ glad och att det skulle bli så roligt och tackade JA. Nu när det gått en tid så är inte så fallet längre
för min Före detta bästis kommer inte och har dom uslaste ursäkter jag hört.
Att dissa mitt bröllop va spiken i kistan tycker jag :-(.
Tur att det är en tid kvar så  jag har en chans att smälta detta!

Dags att bestämma frillan

Nu är det hög tid att bestämma vilken frisyr jag ska och jag väljer mellan dessa


Och jag har köpt mina hårnålar som jag tycker är så vackra, speciellt den lila blomman
Tänkte att det skulle vara en rolig grej att följa färgtemat även i frisyren


Dom färgade nålarna har jag köpt den klara samt den ljusrosa =).Fina eller hur ?

Lite humor..


Jag kan inte låta bli att lägga ut den här, jag tyckte den va så roligt haha


Frisör sökes



Hjäääälp, jag har inte bokat frisör ännu och nu är det svårt att hitta någon. Så jag gör ett försök på detta vis att söka någon I gävle me omnejd som kan tänkas vilja hjälpa mig. Kanske någon ser detta som har gått frisörlinjen och gått ut nyss eller är nästan färdig i sin utbildning. Vill du hjälpa mig ??
Det är Augusti detta gäller

Desamma gäller min make up, behöver hjälp där med

SNÄLLA HÖR AV ER SNARAST !!!

Frackskjortan köpt


Nuu har vi ÄNTLIGEN hittat en lämplig frackskjorta till mannen och såhär ser den ut .Jag hittade den hos en säljare på ebay ( England) och priset kan inte bli bättre ( jo såklart) men 200 bagis kan an inte klaga på


Mannen godkände föressten utgångslåten så vi har in och utgång klara nu .. YAY =)
Gud så skönt.Det ser ut som att vi får ihop det här bröllopet till slut ändå
Dessvärre får vi nog göra vårat ballonhjärta själva om vi ska ha det  så i bröllopsveckan kommer vi att blåsa ballonger till förbannelse

Nu ska guldet förvandlas till bling bling ring

Nu har jag ÄNTLIGEN hittat en guldsmed som ska fixa min ring ..hihi Åhh det är sååå spännande.Så nu har jag lämnat allt guld och han ska smälta om det till en ny ring med 4 små stenar på vardera sida samt en större i mittten. och detta för 1800 kr Skrattande.Den förra skulle ju ha närmare 4000, så liiite skillnad va fniss

Sen har jag lämnat in mina trånga brudskor till skomakaren så kan ska ta ut dem åt mig så mycket det går, ska prova på fredag.  Sen har jag vart på ett nytt "ballongställe " och frågat om dom kan fixa ballonghjärtanen åt oss , så HOPPAS dom kan detta för en vettig summan. Ja just det ja, när jag tittatde på vågen idag va visade den 1 kg mindre WHOHOO, nu blev jag peppad att minska mera i vikt =)
Mycket spännande på G nu

Phuu.-.- vila lite sen tvättstugedags

Musiken i kyrkan


Oj ojoj vad tiden går fort, hela dagarna bara svichar förbi och man hinner inte ens lägga in ett inlägg här på bloggen. Nu är det musiken som gäller och som det ser ut nu så kommer vi att ha

Marry me-Bruno Mars ( ingång marsch)

This Is It- Melba Moore ( Utgång marsch Dock ej klart.. mannen ska godkänna först fniss)


If it's all I ever do - anders johansson.

Den ska våran solist Elin sjunga =) Den låten sjöng jag för min blivand en gång då vi va på en kryssning och han tyckte det va så fint, så det är ett minne vi har
Nåja en låt kvar har vi som solisten  ska sjunga sen e det klart =).Tänk va mycket det är innan man får ihop ett bröllop egentligen va :-o

Jag har nu beställt 3 st manilla slöjor med spets som jag ska sy på klänningen så den blir som jag vill ha den. Och fortfarande inte hört något ang blodfläckarna. Så jäkla dåligt tycker jag .Man blir ju arg
Sen kunde jag inte låta bli utan köpte 5 st extra röda hjärtan kom loy's hihi!

Hoppas jag får ordning på mina skor nu då och RINGEN =) GAAAH blir galen när inte saker blir lösta.

Snart är det dags för tyskland med
Men nu lär jag sätta fart igen.. TJIP

Dags att bestämma musiken i kyrkan

Idag ringde kantorn mig och sa att det börjar bli dags för oss att bestämma oss för vad vi ska ha för musik i kyrkan, eftersom det är semestertider .Då bör allt vara klart INNAN sem och det är vi ju inte alls ens nära.
Jo vi TROR att vi vad vi ska ha för ingångmarsch och den ena av 2 låtar våran solist ska sjunga.
Och det är

Bruno Mars-Marry you  ( ingång)
Anders Johansson-If it's all i ever do ( solo sång )

Så ikväll lär det bli ett snack om detta och inte i soffan då som dom flesta paren gör, utan via telefon!

Ps.. Klänningen är fortfarande en katastrof :-(

Provsmakningar


I helgen har min blivande make och jag haft en minst sagt BIZZY helg.Vi har haft bröllopsinventering av alla dessa saker vi har köpt som nu är indelade i lådor till det dom ska använas. Som tex baren och middagen osv .
Och vi kunde konstatera att det INTE är mycket kvar att köpa.. WHOHOO va skönt haha

SOOOM jag har har slitigt ( mestadels via datorn , men iaf ) för att få ihop allt.
OCH vi har hunnit med att provsmaka och BESTÄMMA vilka smaker vi ska ha i våran sugarpaste tårta och det blev
"TRUMVIRVEL".. MANGO & MELON
Inte direkt det vi trodde innan vi började smaka. Så ett hett tips till alla som ska bestämma tårta.. SMAKA innann ni bestämmer er.Dessa mousser va tokgoda och kommer från Citygross ( 12 kr st)



När det gäller blodfläckarna på min brudklänning så har jag INTE hört ett pip från Milanoo där klänningen kommer ifrån. men skam den som ger sig ;)

Det här vill man INTE se på en brudklänning

Min klänning kom hem idag och visst är den fin, MEN det här hade jag önskat att jag slapp se :-(


Blodfläckar på klänningen .. aj aj inte bra !!

Nu ska jag klaga på detta får se vad som händer

RSS 2.0