Fuskslips i blomfärg

Ja nu blir det åka av i bloggen, inte "frugan" som skriver denna gången som brukligt, utan nu får mannen ta till orda själv. Jag har införskaffat mig en fuskslips i blom färg, och nej det är inte en ful slirre i blommigt tyg, utan en Kravatt i den väldigt passande färgen Lavendel. För er män där ute, som inte vet att lanvendel är både en blomma och en färg, så är det en ganska så ljus lila färg helt enkelt.

Hade tänkt illustrera detta med en bild, men det ville sig inte som jag så det får bli ett senare äventyr. Nu är det dock bara resten av ekiperingen som saknas, altså allt förutom kalsonger då, för det har jag. (eller ska man gifta sig Commando? Tror inte det.)

Så det var allt för mig denna gången, men det lär nog bli fler gånger nu när det börjar ta fart på riktigt. Vi ska bara bestämma oss för typ allt, så är det klart sen. Hehe.

Tjipp och hej.

Kommentarer
Postat av: therese

hej :D allt bra?

2011-02-03 @ 12:13:02
URL: http://nattstad.se/thereseej
Postat av: Pauline

fin blogg❤

2011-02-03 @ 22:13:37
URL: http://paulineart.blogg.se/
Postat av: Millah

Hej... Allt bra?

Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.htmlTa hand om dig =) Kramar // Millah

2011-02-05 @ 02:39:20
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: Emmy Asklöf

Fin blogg!

Allt bra idag? :)

Kram

2011-02-06 @ 18:06:32
URL: http://emmyasklof.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0