Gratulationsdags för far/svärfar

Imorgon fyller brudens far år men eftersom brudgummen inte är kvar då så åkte vi dit och gratulerade honom idag.Han blev jäteglad när vi kom allihopa, och även åt den stora whiskeyflaskan som han fick.Hans fru gick bort för ett tag sedan och han mår inte alls bra efter det.
Vi passade ju på att handla i Tyskland när vi va där till dom som hjälper oss med bröllopet.Vi har även köpt en flaska Cognac till den ena kocken som hjälper oss med maten.

Annars när det gäller bröllopet så är allt inte bara glädje som vi hade hoppats på då vi berättade detta för våran familj & släkt och det gör oss så oerhört ledsna.Varför kan inte bara folk tänka " Bara dom blir lyckliga så" Utan det ska vara synpunkter till höger och vänster.Ta detta med att vi valt barnfritt tex för OJ vad det har rört om känslor.
Men det är VÅRAN dag och VI vill ha det på detta sätt och det är underligt att folk inte bara kan acceptera detta och låta oss få vara GLADA !! För det är trots allt bara EN dag.Men det har jag ju förstått att det är ganska vanligt att folk inte tänker & tycker som brudparet i dom flesta familjer & släkter.Hursom helst så är det synd och det tar bort glädjen, vi vill ha folk på vårat bröllop som är GLADA för oss och accepterar våra val-är det så konstigt ?

Fler som råkat ut för detta ?? Kommentera gärna


Brudgummens Kusin fyller år idag med och hennes säger vi GRATTIS till =)

Nu är det dock grilltajm för oss!!
Ha det gött

Kommentarer
Postat av: Betty

Stå på er! Det finns mycket jag själv ångrar att jag ändrade för att folk skulle bli nöjda...Vilka vi bjöd osv. Jag ville tex ha bara vigsel inför vittnen och en liten middag på resturang med våra familjer efteråt. Och när alla sagt sitt stog vi där först inför präst och sedan med en festlokal och middag för 50 pers...för att inte trampa någon på tårna :S

2011-06-28 @ 10:56:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0