BrölloppSnyggt på toa


Lokalen dekoreras flitigt men många glömmer bort toaletten. Här är våra snabba tips som förvandlar även den tristaste toa till lyx, ja lyx och lyx.. men kanske uppskattat av gästerna iaf

När man hyr en lokal eller bygdegård lägger man ofta ner mycket tid på dekorering och dukning. Men många glömmer toaletten, som ofta kan vara lite sliten och nedgången. Här är Lite tips som kan förvandlar även den tristaste toan till en lite mera trivsel.

* Köp en väldoftande flytande tvål och matchande handkräm i snygga förpackningar och ställ vid handfatet.
* Häng upp riktiga handdukar istället för papper att torka händerna med.
* Tänd doftljus som ger ett mjukt sken och god doft. Men se till att ingen gäst är allergisk och tänk på brandsäkerheten!
* Ge någon i sällskapet, exempelvis tärnan, i uppdrag att se till att toaletten förblir fräsch hela kvällen och att toapappret inte tar slut.
* Gör i ordning en vacker korg eller låda med prylar som både ni och gäster i nöd kan behöva. Skriv en fin lapp som talar om att den är till för alla. Lägg i tamponger, sykit, deo, hårspray, värktabletter, plåster. nagelfil, genomskinlight nagellack ifall det går en maska på strumpan - och för den som vågar skoja lite; kondomer.

Här är våran korg :ljuset vi ska tända ligger i korgen. vi har även gjort en tavla som ska stå bredvid korgenRosen som syns på tavlan är ett genomgoende tema på alla trycksaker vi har i lokalen =)

Kommentarer
Postat av: Åsa

Vilken bra idé att piffa till toan lite!Ska nog också ha lite ljuslyktor där, å kanske en sån korg som du tipsar om :)

2011-05-10 @ 06:42:07
URL: http://www.brollopibyn.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0