Möhippa for my dear friend


Min Tärna ska ju själv gifta sig ( ja jag vet vad det sägs om att ha en gift tärna ) och i fredags va det då dags för henne att ha möhippa. Och vad hon blev suprisad hihi.
Det hela började med att hon fick ett brev där det stod att hon skulle få små uppdrag hela kvällen och det första va att hon skulle fixa sig till en viss tid.Sen dök 2 av oss upp hemma hos henne och det började med en mellanstor flaska mousserande vin där, fortsatt tripp ner på stan tills vi vart hela gänget för kvällen.

Picknick i en av stans största och vackraste parker med en ännu en flaska stor mousserande vin och nästa uppdrag .. minigolf. Och se någon lite småfull sådär spela minigolf haha -ja det är ju en syn. Det där med att motta hur man ska slå glömde hon bort utan det va att slå hejvilt med klubban.
Nästa upp dragsdags blev och denna gången fick hon en T-shirt som jag gjort


Fram sidan och på baksidan stod det "last fling before the ring "

på ryggen under texten så skulle hon då samla på sig minst 10 st autografer av killar.. SNYGGA killar hon inte känner och då skulle hon vinna pris, MEN vart efter folk skrev så fick dom nya skriva mer  och mer på rumpan lixom HAHA och DEN synen people skulle ni ha sett. Vad hon putade med rumpan då dom skrev- helt underbart


Sen när vi kom tillbaka till stan blev det Puben O'learys och tequila, hallonshots och massa cider  och en MASSA glada skratt samt MYCKET lyckad kväll. Hon blev jätteglad

Nu blir man ju dock nervös för sin egen--OM det blir någon

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0